ISO 22000 для ресторанів, кафе і громадського харчування

Сертификат ІСО 22000 для  ресторанів, кафе

Цього року український бізнес почнуть перевіряти за новими стандартами харчової безпеки НACCP (система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках).

Проводимо розробку документації і впровадження системи HACCP професійно в оптимальні терміни. Сертифікат акредитованого органу за бажанням замовника.

Дзвоніть нам +380 44 222 84 08 або +380 67 997 08 49

ISO 22000 для РЕСТОРАНІВ, КАФЕ і громадського харчування.

РОЗРОБКА ДОКУМЕНТАЦІЇ СИСТЕМИ ІСО 22000 (HACCP).
Основні етапи «впровадження»:

  • Проведення діагностичного аудиту оработи заклади громадського харчування перед впровадженням НААСР.
  • Звіт аудиту з рекомендаціями;
  • Розробка документації відповідно до вимог Законів України та стандартів безпеки;
  • Розробка системи НАССР з урахуванням критичних контрольних точок;
  • Навчання роботи принципам системи НАССР;
  • Підготовка внутрішніх аудиторів ІСО 22000;
  • Допомога в проведенні внутрішніх аудитів;
  • Сертифікація системи НАССР / 22000.
  • Орієнтовний термін проекту 1 3 місяці.

ПЕРЕВАГИ ВПРОВАДЖЕННЯ ХАССП

  • Дотримання вимог безпеки.
  • Зниження ризику отруєнь і захворювань
  • Підвищення Вашої репутації.
  • Система НАССР відповідає вимогам законодавства України.
  • Реальні докази якості та безпеки будуть.
  • Персонал буде обізнаний про вимоги до безпеки харчових продуктів.
  • Оптимізація виробничих бізнес процесів.
  • Підвищення рентабельності підприємства.

Інформація для ознайомлення: https://ru.wikipedia.org/wiki/ISO_22000
Стандарт ISO 22000 призначений для проведення сертифікації систем управління безпечністю харчових продуктів організацій, що беруть участь в харчовому ланцюгу, переробних або виробляють:

  • продукцію з малим і з великим терміном зберігання,
  • харчові інгредієнти,
  • тваринницьку продукцію,
  • упаковку для харчових продуктів,
  • обладнання,
  • миючі засоби.